PDA

View Full Version : AUDIGY 2



DKGAM
05-26-2004, 05:44 AM
Need help with audigy 2 have just installed it the sound card operates fine but not with IL2 FB
There is no sound, should I re-install the game? Request assistance prior to doing that.
I tried to find this topic through pass posts obviously not succesfull due to confusion.

DKGAM
05-26-2004, 05:44 AM
Need help with audigy 2 have just installed it the sound card operates fine but not with IL2 FB
There is no sound, should I re-install the game? Request assistance prior to doing that.
I tried to find this topic through pass posts obviously not succesfull due to confusion.

JG51Priller
05-26-2004, 09:23 AM
Hi,

I just installed an Audigy2 a few months ago with no problems. I know I had to use custom sound settings in IL2 but can't remember. When I get home later, I'll check and get back to you. One thing to try is to un-install the sound drivers and re-install in the meantime.

steve_v
05-26-2004, 03:22 PM
try this in your conf. Its set for 5.1 surround, so change speakers to your setup after copy/paste.

[sound]
SoundUse=1
SoundEngine=1
Speakers=4
Placement=4
SoundFlags.reversestereo=0
RadioFlags.Enabled=0
RadioEngine=2
MusicVolume=8
ObjectVolume=14
MusState.takeoff=0
MusState.inflight=0
MusState.crash=0
MusFlags.play=0
MasterVolume=11
Attenuation=7
SoundMode=3
SamplingRate=2
NumChannels=2
SoundExt.occlusions=1
SoundFlags.hardware=1
SoundFlags.streams=1
SoundFlags.duplex=1
SoundExt.acoustics=1
SoundExt.volumefx=1
SoundFlags.voicemgr=0
SoundFlags.static=1
VoiceVolume=11
Channels=2
SoundExt.extrender=0
SoundFlags.bugscorrect=0
SoundSetupId=9
ActivationLevel=0.02
Preemphasis=0.85
RadioLatency=0.5
AGC=1
PTTMode=1
SoundFlags.UseRadioChatter=0
SoundFlags.AutoActivation=0
RadioFlags.PTTMode=1
RadioFlags.PlayClicks=0
ActLevel=0
MicLevel=0

DKGAM
05-27-2004, 12:23 AM
Thanks to JG51 and Steve_V I have resolved the issue. The solution in this case was to highlight
Soundblaster in the set up I origionaly had it on directX go figuire. Anyway thanks for your input.