PDA

View Full Version : Perfect mode not working, can't uninstall FB:AEP



Frosty288
06-29-2004, 05:27 PM
Ok, now I'm not sure what's really going on here, but ever since my GeForce FX5900 card, and all the way until this one (X800 Pro) I havn't been able to run AEP in 'Perfect' Mode. So I try to go uninstall the game, I get an error message halfway through uninstall preperation saying:

Internal Failure
Error Number:0x8004707
Description:

And then after I push ok to that one I get one saying:

Acess Is Denied

and then it cancels. When I delete the folder manually, and then put in the disk, the only option available is uninstall, start ect. So I can't uninstall it, and when I do it either by the control panel or manually, try to run the setup .exe from inside the disk itself, I get those two messages. I can still play the game, just in perfect mode, the background is blue, and the only thing visible is my aircraft. Then it freezes, I have to push esc and exit the game. I'm running the latest catalyst Omega drivers from driverheaven.net, have messed with my AEP settings and that didn't do anything. I need help!

http://img27.photobucket.com/albums/v82/Frosty288/signature_pic_4.jpg
Download "Bomber!" At my website, A Frosted Production

Frosty288
06-29-2004, 05:27 PM
Ok, now I'm not sure what's really going on here, but ever since my GeForce FX5900 card, and all the way until this one (X800 Pro) I havn't been able to run AEP in 'Perfect' Mode. So I try to go uninstall the game, I get an error message halfway through uninstall preperation saying:

Internal Failure
Error Number:0x8004707
Description:

And then after I push ok to that one I get one saying:

Acess Is Denied

and then it cancels. When I delete the folder manually, and then put in the disk, the only option available is uninstall, start ect. So I can't uninstall it, and when I do it either by the control panel or manually, try to run the setup .exe from inside the disk itself, I get those two messages. I can still play the game, just in perfect mode, the background is blue, and the only thing visible is my aircraft. Then it freezes, I have to push esc and exit the game. I'm running the latest catalyst Omega drivers from driverheaven.net, have messed with my AEP settings and that didn't do anything. I need help!

http://img27.photobucket.com/albums/v82/Frosty288/signature_pic_4.jpg
Download "Bomber!" At my website, A Frosted Production

steve_v
06-29-2004, 05:39 PM
Hi Frosty

Seems you've got a real fubar. See FB uninstall/reinstall resolution at
http://forums.ubi.com/eve/forums?a=tpc&s=400102&f=49310655&m=314103891

That should solve the uninstall/reinstall issue. Also, please post your dxdiag in Community Support to examne if you also have hardwae/driver issues.

Frosty288
06-29-2004, 06:04 PM
well, I've got to the part of opening the .ilg files in notepad, and everytime I try to I get an access denied message, anything I'm doing wrong?

Edit: Ok, some of the files will let me open them, now when you say search for FB in them, do I search for "FB" or forgotten battles?

Frosty288
06-29-2004, 06:22 PM
ok, I found the direcrory. Deleted it, deleted the registrys, deleted the game, emptyed the recycle bin, still no go, got the same error message

http://img27.photobucket.com/albums/v82/Frosty288/signature_pic_4.jpg
Download "Bomber!" At my website, A Frosted Production

Frosty288
06-29-2004, 06:40 PM
ARHG IM SUCH AN IDIOT
I was trying to uninstall AEP from the CD, inside the CD ect and it wasn't working. FOR NO REASON I didn't think to put in the FB cd and the little 'install' option was nice and lighted so now it's install. GRR!!!

http://img27.photobucket.com/albums/v82/Frosty288/signature_pic_4.jpg
Download "Bomber!" At my website, A Frosted Production

steve_v
06-29-2004, 06:45 PM
Well, I love a happy ending, no matter how it arrives. http://ubbxforums.ubi.com/images/smiley/16x16_smiley-happy.gif

Frosty288
06-29-2004, 06:56 PM
well, it was nice. But AEP still won't install, it gives me the same messages listed above. FB installed fine, but AEP won't install. !!!!!!!

http://img27.photobucket.com/albums/v82/Frosty288/signature_pic_4.jpg
Download "Bomber!" At my website, A Frosted Production

steve_v
06-29-2004, 07:10 PM
Then see this: Regarding Installation of FB1.0 + the Aces Expansion Pack ; and the error "IL2 Forgotten Battes not installed":

http://forums.ubi.com/eve/forums?a=tpc&s=400102&f=49310655&m=314103891

Frosty288
06-29-2004, 07:16 PM
it's not that it won't install because FB isn't installed, I've got FB 1.0 installed now working fine. It's just whenever I try to install AEP during the initialization will it give me those two error messages and close.

http://img27.photobucket.com/albums/v82/Frosty288/signature_pic_4.jpg
Download "Bomber!" At my website, A Frosted Production

ZG77_Lignite
06-29-2004, 07:56 PM
I'm the opposite of what you might call an expert, but could this be some sort of fancy smancy WindowsXP security issue?

Frosty288
06-29-2004, 08:35 PM
I have absolutley no idea, any help would be great

http://img27.photobucket.com/albums/v82/Frosty288/signature_pic_4.jpg
Download "Bomber!" At my website, A Frosted Production