PDA

View Full Version : Choosing skins in the IL-2 GUI



BlitzKrieg101
03-25-2004, 02:00 AM
Hi there

I simply love all the high quality skins out there for FB. However, why is it that when you customise your skin in the advanced menu that only your aircraft shanges the skin. It woould be nice to have the option to only change the user plane or the whole flight.

Now when I choose the skins of the planes in my quick battles I have on nice silver B-17 and the rest are all default olive drab.

I am flying a nice camo P-47 and my wingmena re all on default silver.

Just whish there was a way to choose between individual planes and flights.

Cheers
Gian

BlitzKrieg101
03-25-2004, 02:00 AM
Hi there

I simply love all the high quality skins out there for FB. However, why is it that when you customise your skin in the advanced menu that only your aircraft shanges the skin. It woould be nice to have the option to only change the user plane or the whole flight.

Now when I choose the skins of the planes in my quick battles I have on nice silver B-17 and the rest are all default olive drab.

I am flying a nice camo P-47 and my wingmena re all on default silver.

Just whish there was a way to choose between individual planes and flights.

Cheers
Gian

MustangWZI
03-25-2004, 02:31 AM
Use the button on the right of the aircraft to customise wingman skins.
http://server6.uploadit.org/files/MustangWZI-QMB.JPG

Only works in the Quick Mission Builder. Hope this helps.

http://server6.uploadit.org/files/MustangWZI-sig5.JPG
Like the moon over
The day, my genious and brawn
Are lost on these fools
~Haiku

[This message was edited by MustangWZI on Thu March 25 2004 at 01:59 AM.]

BlitzKrieg101
03-25-2004, 03:12 AM
Hi Mustang

Cool, I will try this, can't believe I missed this.

I will try tonight.

Cheers
Gian

BlitzKrieg101
03-26-2004, 01:59 AM
Hi

Yes indeed!!!!! Can't believe I missed this.

Excellent!!!!!

Love this game!!!!

Regards
Gian