PDA

View Full Version : how to record



jchenry
02-04-2004, 04:29 PM
how do you record in il2 i found how to play track in the manual but i cant find out to record..

jchenry
02-04-2004, 04:29 PM
how do you record in il2 i found how to play track in the manual but i cant find out to record..

carguy_
02-04-2004, 05:24 PM
In the original IL2 you don`t have the option to record a track at any moment you want.This feature came with Forgotten Battles.

http://carguy.w.interia.pl/tracki/sig23d.jpg