PDA

View Full Version : Could Someone Explain "Mission distance" in IL2 Mgr 3.1



XyZspineZyX
08-24-2003, 05:07 AM
Hi,

Regarding "Mission distance" in Campaign Tweaks in IL2 Manager 3.1....

what happens if this is checked?
does it really work?
do i have to start a new campaign or will it work on existing campaigns?

thanks!




Message Edited on 08/23/0304:09PM by btan7

XyZspineZyX
08-24-2003, 05:07 AM
Hi,

Regarding "Mission distance" in Campaign Tweaks in IL2 Manager 3.1....

what happens if this is checked?
does it really work?
do i have to start a new campaign or will it work on existing campaigns?

thanks!




Message Edited on 08/23/0304:09PM by btan7

XyZspineZyX
08-24-2003, 12:47 PM
bump

http://www.magix.com.sg/users/btan7/pics/f18pilot.jpg

BeRniE d'PCPiLoT

"Evolution - The Lie"

XyZspineZyX
08-24-2003, 01:30 PM
i havent noticed a difference having this option checked, i really dont know what it does......wasted space maybe?

http://www.endlager.net/fis/pix/banners/fis_banner_01.jpg

eskimo-FHmod
08-24-2003, 02:01 PM
it sets the distance to your target. i adjusted it to 20
[Dgen]
RandomFlights=5
MissionDistance=20

your trip to the target area will be shorter making it an approx. 40km round trip.
dont set it much lower than 20 or else it will conflict with the distance to the frontline. 20km is in most cases just past the border.
you dont need to start a new campaign. for all i know it takes effect as soon as the next mission is generated.

<centerhttp://homepages.ihug.com.au/~peabody/ihugSig.jpg (http://www.fhmod.com)

XyZspineZyX
08-24-2003, 03:04 PM
thanks v much!

http://www.magix.com.sg/users/btan7/pics/f18pilot.jpg

BeRniE d'PCPiLoT

"Evolution - The Lie"

XyZspineZyX
08-24-2003, 04:38 PM
Anyone got a link for IL2 Manager 3.1? Tnks in advance, /i/smilies/16x16_smiley-happy.gif