PDA

View Full Version : Problem z Heroes 6 nie uruchamia się Heeellp



mestremertino
06-21-2015, 06:42 PM
Witam , gra heroes 6 nie uruchamia się , problem był z pobraniem save , wiec to wyłączyłem , ale dalej gra nie odpala co mam zrobić ??

Retazar
06-22-2015, 07:47 AM
Witaj. To nie jest forum Heroes 6 więc temat przeniosłem do działu Off-topic :)

Kuackillah
06-22-2015, 09:54 AM
zaktualizuj tego zje***nego u(wont)playa i wylącz savy z chmury powinno zaradzić lub ze sterami do gry coś jest źle albo łatki pobierz oddzielnie i poinstaluj ręcznie nie z automata

P.S. lubię H6 nawet jeszcze gram w to Gie... lecz ilość bugów dziur i ten Usraj zabija całą chęć grania a dziur więcej niż w dobrym serze szwajcarskim

Druiddroid
06-28-2015, 07:21 PM
JA ze wzlgedu na swój obecny sprzęt nie kupiłem Heroes 6. Jak za parę miesięcy kupię mocnego laptopa to być może sobie kupię Heroes 6 tak ot żeby przejść kampanie i trochę map z kompem, bo w sieci pewnie nie pogram w tą grę jak wyjdzie Heroes 7. Ale nie będą to pieniadze zmarnowane bo kocham tą serię.

I od razu mówię, że Heroes 7 będę streamował na swoim kanale na Twitchu (będzie też LoL, CS:GO i coś jeszcze jak będę chciał).

Wiem że to offtopic ale bardzo chciałem to napisać xD Nie kasujcie tego postu!

Kuackillah
06-28-2015, 10:00 PM
I od razu mówię, że Heroes 7 będę streamował na swoim kanale na Twitchu (będzie też LoL, CS:GO i coś jeszcze jak będę chciał).

zamiast tego nudnego srola byś pograł w Hotsa o wiele lepsza gra bardziej teamowa i zróżnicowana a nie non toper te same picki i ta sama mapa gdzie jeden koks jest w stanie wycerować całą grę, po za tym nie trzeba jak kołek stać na linii przez 15 minut i last hitować

Druiddroid
06-29-2015, 09:01 AM
zamiast tego nudnego srola byś pograł w Hotsa o wiele lepsza gra bardziej teamowa i zróżnicowana a nie non toper te same picki i ta sama mapa gdzie jeden koks jest w stanie wycerować całą grę, po za tym nie trzeba jak kołek stać na linii przez 15 minut i last hitować

Nie pogram bo na moim kompie HotS nie zadziała (LoL na 20 FPS chodzi mi na very low ustawieniach). JAk będę mieć nowy laptopik to może pogram w tego HoTS. A w LoLu mam dobre konto dużo posaci run itd a tam musiałbym zaczynać wszystko od nowa....

Kuackillah
06-29-2015, 02:23 PM
to na starym lapku raczej w h7 nie pograsz bo wymagania ma dosyc solidne

Druiddroid
06-29-2015, 03:05 PM
to na starym lapku raczej w h7 nie pograsz bo wymagania ma dosyc solidne

Boże no przecież kur** piszę że na nowym............. Na tym starym demo heroes 6 mi lagowało strasznie (choć i tak dziwne że działało to heroes 6, skoro cs:go czy hots nie działają).

czytaj ze zrozumieniem i nie wkur**** mnie więcej xD