PDA

View Full Version : Assassin's Creed: Syndicate



marouane87
05-12-2015, 08:17 PM
Why would Ubisoft announce Syndicate one month before E3? I mean, now what "big announcements" can we wait for since all the games are already announced?
I find it kind of strange specially that Syndicate was already leaked last year.

Edit: I just found out this article (http://www.gameblog.fr/news/50595-ubisoft-un-jeu-aaa-encore-secret-sortira-d-ici-un-an)which says that Ubisoft is going to release an unannounced AAA game! I think they want to concentrate on that game in E3. And the speculations are going to: Watch_Dogs 2, BG&E2, Prince of Persia or Splinter Cell!

Genos99
05-13-2015, 11:18 AM
We already know about division and syndicate ...so the other AAA title may be Beyond good and evil 2 or like rumors say might be watchdogs 2 [it cant be watch dogs as time taken for development is too small to show us anything ]

Prince of persia ....hmm we can only dream about this game's release .

SkUnKhAzE
10-26-2015, 08:46 PM
Why is whitechapel in assassins creed syndicate in the wrong place?!?!

dolo3232
01-05-2016, 11:53 PM
I got the ps4 for Christmas and worked great. Was excited to get assassins creed syndicate. 40 hours later and 39% deep the game decided to freeze on the loading screen. Every. Time. I. Try. To. Play....Ive turned off the ps4 during gameplay. I've reset my internet connection I dont know what to do. Can anyone help? Keep in mind I JUST got the ps4 so try to dumb down the playstation jargon.

UbiFancy
01-06-2016, 01:24 AM
I got the ps4 for Christmas and worked great. Was excited to get assassins creed syndicate. 40 hours later and 39% deep the game decided to freeze on the loading screen. Every. Time. I. Try. To. Play....Ive turned off the ps4 during gameplay. I've reset my internet connection I dont know what to do. Can anyone help? Keep in mind I JUST got the ps4 so try to dumb down the playstation jargon.

Hi dolo3232, welcome to the forums! My apologies that your game keeps freezing on the loading screen. Have you tried playing the game offline? Some other players are experiencing similar issues and going offline has helped some of them. If the freezing persists after going offline, please contact Ubisoft support directly.

support.ubi.com (https://support.ubi.com)

ADSTS
07-01-2016, 03:08 PM
Greetings.

I have just recently bought the game through steam.
Trying to launch, it does not load and I'm stuck with the splash screen.

I'm running Windows 10 on a 2.0 GHz i7 laptop equipped with NVIDIA GeForce GTX 960M graphics card and 8 GB of RAM.

I have already tried verifying the game files with steam and reinstalling it on C:\ drive. Running the game as an administrator or in Windows 8 compatibility mode hasn't resolved the issiue either.

I am confident that my problem will be solved swiftly.

Thank you kindly for your support.
Yours sincerely, Andrei PITIGOI.

Ubi-Banshee
07-01-2016, 03:43 PM
Greetings.

I have just recently bought the game through steam.
Trying to launch, it does not load and I'm stuck with the splash screen.

I'm running Windows 10 on a 2.0 GHz i7 laptop equipped with NVIDIA GeForce GTX 960M graphics card and 8 GB of RAM.

I have already tried verifying the game files with steam and reinstalling it on C:\ drive. Running the game as an administrator or in Windows 8 compatibility mode hasn't resolved the issiue either.

I am confident that my problem will be solved swiftly.

Thank you kindly for your support.
Yours sincerely, Andrei PITIGOI.

Hi Andrei -

Have you already update your graphics driver? That often helps with errors. If not, please do contact our Support team - they can help you troubleshoot: https://support.ubi.com/

lowtonsparrer
06-30-2017, 01:43 PM
I have completed 55% assassins creed syndicate , when I was trying to complete a Darwin memory where he asked my character to get him a news paper I lost a lot of the game options, I no longer can access the train hideout, any of the memory's, high jack carts or follow the main aim of the game I can only go for the helix glitch, chests, bottles and stuff on the boats I can only do small stuff, what has gone wrong and what can I do about it, there is an option to restart but what does this do? does this start a new game? Any help would be appreciated. Lowton Sparrer

danijel.1983
07-02-2017, 06:54 AM
If I'm not mistaken this is the part where you need to chase the Blighter but you cannot tackle him before he reaches the railroad tracks. He kinda runs quickly and maybe he got away so that could be the reason why you're locked out of doing anything else.
If you've messed up there is an option to restart the memory.

Varun7732
04-27-2018, 12:50 PM
1. I'm attempting to get the trophy WHAT IS WRONG WITH YOU. Whenever I try to shoot the horse, though, it dies, instead of running off so that I can try to make the carriage flip. Am I doing it incorrectly?

2. Another trophy I'm going for is Most Unsporting. I think I've shot enough enemies to get the trophy, but it still hasn't popped up. Are there any stipulations? (Like, am I supposed to be in combat? Do police officers not count? That sort of thing.)

SebHero
08-23-2019, 08:57 PM
I been wondering is it Jacob or Evie
The olders? I know they twin but they did't come out of they mom at same time
Rigth? You never hear about it in the game

Sam_Boo26
08-24-2019, 01:15 PM
I remember reading that Evie is older than Jacob from a few minutes. I'm not sure where I read this though. Maybe in a in game codex ?

MyLittlPwnyy
03-14-2020, 12:36 PM
Recently I got the game and I'm really enjoying it but ... I got stuck. I got desynchronized during a mission (not a replay mission) and now the game spawns me in the city with every district unconquered. There are no missions around, only collectibles and the npc's. I tried reloading the game and getting desynchronized but it has already saved the state of me being in the city and not on a mission.Also, I cannot access the inventory nor the progress tracker past sequences. But I can switch between Evie and Jacob and have full access in everything else.
Is there any way for me to get back to where I was ?
Thank you in advance !

UbiCosmos
03-15-2020, 11:57 PM
Recently I got the game and I'm really enjoying it but ... I got stuck. I got desynchronized during a mission (not a replay mission) and now the game spawns me in the city with every district unconquered. There are no missions around, only collectibles and the npc's. I tried reloading the game and getting desynchronized but it has already saved the state of me being in the city and not on a mission.Also, I cannot access the inventory nor the progress tracker past sequences. But I can switch between Evie and Jacob and have full access in everything else.
Is there any way for me to get back to where I was ?
Thank you in advance !

Hello MyLittlPwnyy,

Welcome to the forums! Have you tried reloading an earlier save file before this happened? Also please feel free to reach out to our Support Team (support.ubi.com) with the details for assistance.

MyLittlPwnyy
03-17-2020, 02:36 PM
Hello MyLittlPwnyy,

Welcome to the forums! Have you tried reloading an earlier save file before this happened? Also please feel free to reach out to our Support Team (support.ubi.com) with the details for assistance.

Hello,
Sorry I wasn't able to access the ubi support page and didn't know where to reach out.
Regarding the issue, no I don't have any past saves :(
I always quit the game and let it sync with the cloud

Locopells
03-17-2020, 06:25 PM
No promises, but go to the train and see if you can restart the Sequence from the Assassination wall.

MyLittlPwnyy
03-17-2020, 09:39 PM
No promises, but go to the train and see if you can restart the Sequence from the Assassination wall.

The train isn't there, nothing that can trigger a sequence is there.
If I had to precisely describe how the map appears, it is like being on a mission. If you happen to open the map, all of the districts are red even though they could already be liberated. No other things that can interrupt the sequence are present. To exit I need to quit the memory or finish the mission I'm in, but I can do neither.

Anyway, I started a new game and I'm close to where I left it. I feel bad for the 20+ hours I had in there but I'll just do it again
Thank you all for your time

Locopells
03-18-2020, 07:35 PM
Sorry we couldn't help. Sounds like it really bugged out there...

VersusXY
05-02-2020, 11:10 PM
Did Assassin's Creed Syndicate got an update? Ubisoft Launcher is downloading 1 GB size of an update. I've googled it but found nothing there about it's content

Locopells
05-03-2020, 01:16 AM
Yeah, i got that too. No idea, I'm afraid, but probably not anything major.

Putler-un
05-03-2020, 09:27 AM
Hello, I need your help assassins.
I completed the game to 99%, and I need to collect just one more helix glitch to 100%
I did not see it on the map; I think that some other players need to collect that 'yellow' glitch point and share the location with me.
I collected around 50 'yellow' helix glitches; sometimes, I get a few Helix points as a reward, but most of the time, I end up with the message that service is currently unavailable.
If you have more info, please share it.
Basically I am unable to complete the game to 100% just by myself; I need help from someone.
Thank you.

Locopells
05-03-2020, 05:45 PM
What district?

Putler-un
05-03-2020, 06:03 PM
In the City of London district

WarmJewel54743
05-03-2020, 07:59 PM
No, the yellow glitches don't count towards the glitch total for the district. I've just spent the best part of the day tracking down the last two glitches in the City and one in Westminster! Glitches won't show up on your map unless you are in the near vicinity of the glitch itself. So if you're missing one, you need cover every square inch of that district to find it. Bear in mind most glitches are up high, so moving along the rooftops is a good way of finding them.

Or simply google search a map of the district and go to each glitch marking.

Putler-un
05-03-2020, 09:02 PM
Thank's for the help; I finally find that last glitch :) Really helps me a TIP to scavenge roofs of the buildings.
I drive with carriage several times through all streets, but I did not find it that way.
Anyway, now after I have 100%, I still see in uPlay 99% :D Not a big deal, but if its bug its stupid :D:D

Locopells
05-04-2020, 01:38 PM
Ah, you beat me to it - glad you were able to find it!

E J Wizard
05-09-2020, 04:33 PM
I've finally gotten around to working on completing Syndicate. Except for the old school control bugs and weak instant-kill, I've enjoyed it. With the switch to RPG games, I find myself missing the stealth action games of yore. I had other RPG's for my time with RPG time. Assassin's Creed was a game I could drop in and not spend weeks managing upgrades. Syndicate was too far down this RPG path as it is, especially with all the handy microtransactions needed to avoid long grinds to level up.

Longshots10
05-17-2020, 03:23 PM
If you're on xbox one you will NEVER fully complete the AC Syndicate game because the dreadful crimes dlc is STILL not available for download even though the PS exclusivity has ended....
On another subject wouldn't be great if UBISOFT did a tour of Victorian London like they did with the latest AC games.