PDA

View Full Version : Lost my icons for enemy aircraft



XyZspineZyX
09-15-2003, 10:44 PM
I have suddenly lost the icons for enemy aircraft. I have the Difficulty Setting screen icon switch on "on". In other words, the switch reads "No Icons" and a red light comes on it switched to "No Icons" (OFF). So I have not moved the switch to "No Icons". But the icons are not there when they are switched on. I don't know how to get them back. Any ideas?

XyZspineZyX
09-15-2003, 10:44 PM
I have suddenly lost the icons for enemy aircraft. I have the Difficulty Setting screen icon switch on "on". In other words, the switch reads "No Icons" and a red light comes on it switched to "No Icons" (OFF). So I have not moved the switch to "No Icons". But the icons are not there when they are switched on. I don't know how to get them back. Any ideas?

XyZspineZyX
09-15-2003, 10:58 PM
Hiya Smith,

Try this:
Set a key for icons (its called something alike) in the controls menu (for example Q). In-game, when you see an enemy, press this key untill the right icon settings pop up again.
Good luck with the problem /i/smilies/16x16_smiley-wink.gif

hope it helps

XyZspineZyX
09-15-2003, 11:07 PM
Icons are for n00bs!/i/smilies/16x16_smiley-tongue.gif

<center>http://homepage.ntlworld.com/steve.gorman/mortimer3.jpg

Nevermore!</center>

XyZspineZyX
09-15-2003, 11:21 PM
commie1 wrote:
- Icons are for n00bs!/i/smilies/16x16_smiley-tongue.gif
-
- <center><img
- src="http://homepage.ntlworld.com/steve.gorman/mor
- timer3.jpg">

Nevermore!</center>


Ah,when was the last time you were flying in a real cockpit in a real airplane? What you see on you screen, yes even at hi rez, ain't near what u see out a real canopy. In a real plane you can see better and make recognition further away (they aint' dots). icons help the make up for this. Full ridculous ( ie full real ain't full real, full difficulty yes). Just ask any of the real pilots out there what is missing and how restricted a computer screen view is( even w/ track IR).


http://www.imagestation.com/picture/sraid79/p9141f290fa1c1c59a2dc382c77af21f3/fb1a8321.jpg


Lead Whiner for the P-47-30 and Hvars

XyZspineZyX
09-15-2003, 11:40 PM
http://www.ogp.noaa.gov/images/epic/photos/100401/shipfishingjanetmahi.jpg

<center>http://homepage.ntlworld.com/steve.gorman/mortimer3.jpg

Nevermore!</center>

XyZspineZyX
09-15-2003, 11:42 PM
shiftI will reset your icons

XyZspineZyX
09-16-2003, 12:04 AM
ShiftI restores icons? Do you mean Shift plus the letter capital I? When I do that my engine shuts off. No icons are restored. Please clarify.

XyZspineZyX
09-16-2003, 12:05 AM
My 5,200 hours of real flight time make me say Amen to Sniper! Grow up, get a life and realize, this is a video game for cripes almighty! Full what?!

Luckyboy = senior hydraulic landing gear designer for the P-11

XyZspineZyX
09-16-2003, 12:14 AM
http://damaged.anime.net/archive/dork.gif

<center>http://homepage.ntlworld.com/steve.gorman/mortimer3.jpg

Nevermore!</center>

XyZspineZyX
09-16-2003, 03:07 AM
Yes shift+I should do the trick.
To be sure go to controls/misc./toggle icon types...should read as above... had the trouble you speak of using control+I
We are speaking of FB correct? though believe IL2 Sturmovik should be the same....

XyZspineZyX
09-16-2003, 03:38 AM
Jkemling...Thanks for responding. Bear with me. I don't understand what you mean by "go to controls/misc./toggle icon types..should read as above". How do I do that? I neen some guidance here. The "Shift I" didn't work and I have no idea how to do what you are suggesting. And yes, I am talking about Forgotten Battles. Thanks again.

XyZspineZyX
09-16-2003, 04:20 AM
drsmith
The first screen that comes up after you start the game..
On the lefthand side you'll find
SINGLE MISSION
PILOT CAREER
MULTIPLAYER
QUICK MISSION BUILDER
FULL MISSION BUILDER

Now on the righthand side you will see

CONTROLS
VIEW OBJECTS
CREDITS
click on controls this will bring up all the keyboard assignments.
you can also change them here along with assigning keystrokes to those commands that have yet had one assigned to it.(classed as user defined)

Scroll down until you see TOGGLE ICON TYPES to the right it should read SHIFT I if not click on the rightside line
and a box should open type in this command and then at the bottom click APPLY....Hope this is clear and helps. will be standing by.

XyZspineZyX
09-16-2003, 04:47 AM
Thanks a bunch, jkemling. I will give it a shot tomorrow. It's late here in South Carolina. I'll get back on the Forum tomorrow and let you know how things have worked out. You have been a big help and I do appreciate your interest.

XyZspineZyX
09-16-2003, 03:25 PM
jlkemling...Bingo! Got 'em back. The G key was programmed in Icon Toggle Controls and when I hit G, icons reappeared. I don't know how I lost them in the first place, and didn't realize there was an icon toggle key in Controls...but now I know and much, much thanks to you and your patience!

XyZspineZyX
09-17-2003, 03:30 AM
drsmith
Glad I could be of service.