PDA

View Full Version : Installed sp2 now cannot play online..help



martian04
09-05-2004, 01:52 PM
Updated to sp2 now i get timeouts on both hyperlobby and ubi server http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_frown.gif
Never had this before windows wonderfull update any suggestions guys!!
everything loads ok server engine loads into game ok but will not connect..fed up with windows http://ubbxforums.ubi.com/images/smiley/35.gif

"I'VE SEEN **** FIGHTS IN THE ZOO MORE ORGANIZED THAN THIS"

martian04
09-05-2004, 01:52 PM
Updated to sp2 now i get timeouts on both hyperlobby and ubi server http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_frown.gif
Never had this before windows wonderfull update any suggestions guys!!
everything loads ok server engine loads into game ok but will not connect..fed up with windows http://ubbxforums.ubi.com/images/smiley/35.gif

"I'VE SEEN **** FIGHTS IN THE ZOO MORE ORGANIZED THAN THIS"

ZG77_Nagual
09-05-2004, 01:58 PM
First run after I installed xp sp2 - with the enabled firewall - I received a pop-up warning asking me if I wanted to allow it through the firewall - you might have got this and missed it because FB went over top of it. You may have to go into the firewall settings and explicitely allow FB/Hyper. Haven't done it that way but it's pretty user friendly.

lil_labbit
09-05-2004, 02:00 PM
Time out is a wrong IP setting

Run Setup in main FB folder...
Under network set IP to be anything BUT "Default"
Set port 21000 and set speed to 56kbps no matter what you have in R/L

...and yes DO check window's firewall is off - it's of no-use anyway

Now try again http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_wink.gif

http://members.home.nl/lil.labbit/lilseesya.jpg
Question: Did you back-up your files?
Answer: I didn't know they had a reverse...